Bewegingsbanken

Een andere manier van fitness,

d.m.v. van de “SHAPEMASTER toningtables” (bewegingsbanken) doet u op een makkelijke manier de welbekende grondgymnastiek,

Menigeen die op de oude manier traint is meestal te inspannend en te onregelmatig getraind. Hierdoor ontstaat vaak overbelasting van de spieren en gewrichten. Doordat SHAPEMASTER electromotorisch wordt aangedreven ontstaat er een regelmatig patroon, dus ook een regelmatige belasting van de spieren.Deze methode kan door iedereen beoefend worden. Oudere en minder sportieve mensen hebben nu de mogelijkheid iets aan hun figuur en conditie te doen, je bent niet meer aangewezen op de fitnesscentra.Het is tevens zeer geschikt voor mensen met,

• Reuma
• Rug klachten
• Knie-Been klachten
• Artrose
• Fibromyalgie
• Hartproblemen
• Hoge-Lage bloeddruk
• Bekkeninstabiliteit
• Cellulitis
• Whiplash

In de Verenigde Staten is het gebruik van bewegingsapparaten al bijna 30 jaar gebruikelijk bij revalidatie en therapieen. leder apparaat is gericht op een bepaald lichaamsdeel. De apparaten maken dezelfde bewegingen als armen, benen, zitvlak, buik, heupen en bovenlichaam van de gebruiker.

Op een relaxte, doch effectieve wijze worden de spieren actief gemaakt en dat leidt tot het elastisch maken van het lichaam.U bent niet moe en buiten adem – zoals bij normaal sporten – als u van de bewegingsbanken komt maar hebt toch een algehele workout gehad.

Doordat de spieren secundair worden bewerkt blijft de gevreesde spierpijn achterwege. Alle mensen – oudere en jongere, zware, stramme mensen – krijgen de kans iets aan hun figuur en aan hun spieren te doen Een gezond en sportief uiterlijk geeft namelijk frisheid vitaliteit, verdraagzaamheid en vriendelijkheid.

Het opbouwen van de contitie en het verliezen van centimeters is de voornaamste reden om op de bewegingsbanken te komen. – Met een aangepast dieet kunt u ook kilo’s verliezen.
Niet alle clienten willen centimeters verliezen maar zich gewoon lekker fit voelen.

Op iedere bank wordt bij ons 7 minuten getraind, er zijn 8 verschillende banken de trainingsduur van alle apparatuur is ongeveer een uur.
Doordat men intensief bezig is zal de tijd omvliegen.

Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen!

Gedicht geschreven door een klant:

Als je wat ouder wordt, dan moet je wel goed bewegen.
Op naar de sportschool dus, maar dat valt vies tegen.
Luister nu even naar wat ik je zeg,
Er bestaat ook een makkelijkere weg.
Er zijn banken die bewegen als je er op ligt,
ze oefenen de spieren en dat heel gericht.
Ik kan het je verzekeren, het werkt, eerlijk waar.
Ik doe het al heel lang, ja, al zestien jaar.
Mijn spieren zijn soepel, mijn rug vind het fijn,
het is er gezellig en dan ook heerlijk zo bezig te zijn.
STUDIO SVELTE ,zo heet het bedrijf.
Ga het eens proberen dan word je niet stijf.
En als je nu denkt “dat lijkt me wel iets”,
kom het eens proberen het kost u niets

Thea Obbink